fbpx

De programma’s

Privé workshop Lichtvanger maken i.c.m. coachend gesprek

Leuk, ontspannend, een mooi opbouwend gesprek en een mooie lichtvanger op thuis op te hangen (en vrolijk van te worden).

Duur  2 tot 2.5 uur, kosten 175 euro incl. materiaal, oven, koffie, thee en wat lekkers.

Wandelen in Verwondering

Elke tweede vrijdag en zaterdag van de maand maak ik met een klein groepje een bijzondere wandeling. Tijdens deze wandeling zetten we je zintuigen weer op scherp. Je ervaart weer de verwondering voor de wereld om die heen. Hierdoor ga je anders kijken, voelen en ervaren.

De wandeling is laagdrempelig en kost slechts 10 euro per keer. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop van de wandeling. We lopen altijd bij de Rovertse Leij in Goirle.

De wandeling is ook mogelijk als groepsuitje / teambuilding (prijs, datum, plaats in overleg).

Privé Wandelen in Verwondering of een los coachgesprek

  • Een goed gesprek,
  • Jezelf even op scherp zetten,
  • Inzicht in vragen waar je mee zit
  • Een verdieping van een groeps 'Wandeling in Verwondering.

Met een privé 'Wandelen in Verwondering'  kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke vragen en omstandigheden. We lopen ongeveer 1.5 uur en combineren we het verwonderen met een mooi coachend gesprek.

Wandelen in Verwondering Privé kost 120 euro. (datum, tijd en plaats in overleg).

 

Wil je liever een gesprek in mijn gezellige coach- en creatieruimte in Goirle? Dat kan natuurlijk ook. We hebben een coachend gesprek en versterken het effect hiervan met een creatieve opdracht. We gaan lekker aan de slag!
Deze opdrachten zijn niet moeilijk, je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. De opdrachten worden op maat gemaakt aan de hand van het gesprek en jouw hulpvraag. Het resultaat zit niet in wat je maakt, maar in de veranderingen in jou omdat je iets maakt.

Een coachend gesprek incl. maken duurt ongeveer 1.5 uur en kost 120 euro.

Intensief coach programma van ong. 4 maanden

Een intensief coachingsprogramma met meer dan 30 contacturen (fysiek en per mail), waarbij jouw vraag centraal staat. Aan de hand daarvan gaan we een gesprekken voeren en creatieve opdrachten doen. Je gaat werken aan jouw creatieve intelligentie en er weer op leert vertrouwen. Een mooie afwisseling van spelen, experimenteren, creatief bezig zijn en traditionele coaching.

Dit programma vergt een flinke tijdsinvestering, maar is het zeker meer dan dubbel en dwars waard.

Jouw investering:

  • 5 bijeenkomsten verspreid over 3 tot 4 maanden
  • opdrachten tussen de bijeenkomsten
  • kosten tijdelijk 1399 euro ipv 1750 euro

Dit programma is ook via de telefoon of beeldbellen te volgen. Je doet dan meer zelf en de tijd dat we 1 op 1 contact hebben is minder. Ook hiervan vind je met de knop hierboven meer informatie.

Houdt Facebook of Instagram in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

DSC_0616-003b
20200825_132423 a