fbpx

Een kindertekening op glas

“Ik wordt zo vrolijk van deze vlindertjes! Kun jij ze voor mij op glas schilderen?”

Dat was de vraag van de klant aan mij. Niks meer en niks minder.
Een Mooi-nument van een tekening van haar dochter, gewoon omdat ze daar vrolijk van wordt. Door een kindertekening te brandschilderen op glas en er vervolgens een mooi raampje van te maken, wordt de tekening een Mooi-nument.

De zon speelt mee

Glas is een zeer duurzaam materiaal, door het brandschilderen wordt de tekening‘vereeuwigd’ Door het doorvallende licht, wordt de tekening extra bijzonder. In het geval van deze vlindertjes: ze worden nog vrolijker als het zonnetje ze ‘verwarmd’. 

Klein, maar fijn

Het is een schitterend glas-in-lood raampje geworden. Het hangt bij de klant voor het raam en ze wordt inderdaad elke keer vrolijk als ze het ziet. Later, als dochterlief op zichzelf gaat wonen, mag het raampje mee. Als haar moeder het kan missen tenminste!

Keuzes

Bij elk Mooi-nument maak ik, samen met de klant, een aantal keuzes over bijvoorbeeld het formaat, de kleuren en de presentatie.
Bij dit raampje ondersteunen het achtergrondglas en de kleuren in de rand de stralende kleuren van de tekening. Het raam heeft geen andere omlijsting dan het randlood. Hierdoor blijft het raam puur, net zo puur als de tekening. Door de haakjes in het randlood, kan het raam overal hangen.

Kindertekeningen op glas zijn ook een heel leuk en duurzaam cadeau voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s of ze kunnen een bijzondere aanvulling zijn op een Mooi-nument ter herinnering aan een dierbare.

 

Vlinders
Afmetingen: ±30*30 cm
Prijs voor een kindertekening op glas: vanaf 125 euro

Bij elk Mooi-nument zit een echtheidsverklaring met daarop een foto van het werk, een persoonlijke tekst over het werk en de boodschap erachter.

vlinders 1
vlinders2