fbpx

Opdrachten

De zon schijnt een beetje en het licht valt op jouw glaskunstwerk of glas in lood raam. Op de muur zie je kleine vlekjes gekleurd licht. Je geniet van de heldere en vrolijke kleuren! Ook de structuur van het glas en de omgeving doen mee in het spel met de zon.

Het licht straalt! De ruimte straalt mee! Het verwondert je en jij geniet ervan!

Zelfs op een sombere dag, straalt je raam en zie je bijzondere kleuren. Elk moment van de dag, de maand of het jaar, is het werk een beetje anders. Je blijft nieuwe dingen zien.

Het licht is geen moment hetzelfde en dus verandert je raam continu mee.

voordeur
spreeuwenlaan 7
opdracht-2

Laat je verassen door de mogelijkheden!

Ik werk niet met standaard ontwerpen. Een glas in lood raam of glaskunstwerk wordt speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Hierbij kan ik verschillende technieken inzetten, zoals brandschilderen, fusen, verlijmen en natuurlijk het glas in lood zelf. Van klassiek tot modern: het is allemaal mogelijk

Een glas in lood raam hoeft niet altijd ingebouwd te worden. Er zijn tal van andere mogelijkheden om het raam te 'presenteren': voorzetraam, hangend, staand in het kozijn of zelfs losstaand in een frame, zodat het een eigen object wordt.

Door samenwerking met verschillende partners, zijn raam en presentatievorm altijd perfect op elkaar afgestemd en zorgvuldig afgewerkt.

glas-in-lood-4

Van wens of idee naar een schitterend raam.

In een persoonlijk gesprek, inventariseer ik de wensen en verwachtingen. We bespreken jullie smaak, de gewenste kleuren, de functie en de plaatsing. Dit gesprek doe ik 'op lokatie', zodat ik meteen de ruimte kan zien waar het raam moet komen. Ik maak wat foto's en neem waar nodig de maten op.
Dit eerste gesprek en de voorlopige offerte die ik aan de hand van dat gesprek maak, zijn geheel vrijblijvend. Ik werk volgens een vast proces, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Hier vind je meer over dit proces. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.