fbpx

Je Mooi-nument zelf maken

Je Mooi-nument geheel of gedeeltelijk zelf maken? Alleen, met je gezin, familie of een groepje vrienden?

Dat kan!

Door mijn persoonlijke en deskundige ondersteuning kan iedereen een kleine of grote bijdrage aan het Mooi-nument leveren.
Het doel van ‘zelf-doen’ is niet alleen een fijn Mooi-nument, maar ook een fijne, gezellige en misschien helende ochtend of middag. Jouw inspanning en beleving is een wezenlijk onderdeel van het Mooi-nument.

Kinderen ook?

Vanaf ongeveer 10 jaar kunnen ook kinderen met glas werken. Kinderen die nog op de basisschool zitten, laat ik nog geen glas snijden, maar ze kunnen wel werken met voorgesneden glas. Of ik snijd het glas voor hen.  Jongere kinderen kunnen een tekening maken die ik op het glas schilder. Of we maken samen het ontwerp.
Omdat alle kinderen anders zijn, ligt de uiteindelijke beslissing voor het werk dat kinderen wel of niet mee mogen doen bij de ouders/verzorgers. Zij blijven ook altijd zelf verantwoordelijk!

Je bijdrage afgestemd op jou

Vooraf bespreken we uitgebreid wat je bijdrage aan het Mooi-nument kan zijn Het streven is dat je bijdrage in een persoonlijke workshop van 1 dagdeel (3-4 uur) gedaan kan worden. Indien nodig en /of gewenst is het natuurlijk altijd mogelijk om een hele dag te komen werken of een serie dagdelen.

Ik zorg voor koffie, thee, wat fris en wat lekkers. Op verzoek kan ik ook een lunch of borrel verzorgen. Wil je langer in Tilburg blijven? Ik heb genoeg tips om er een leuke dag van te maken.

 

hand monica
kleurherinnering-zeeland-1