fbpx

Over mij

Bezig zijn met kunst maakt me blij!

Ik wordt er een beter mens van: geduldiger, empathischer en minder gestressed. Kunst maken, over mooie dingen praten, samen uitzoeken welke kunst bij je past en kunst kijken: ik wordt er blij van.

Een goed gevoel

Een glimlach, terugdenken aan iets fijns, opluchting door hulp bij een klein of minder klein probleem, een complimentje. Er zijn zoveel mogelijkheden om iemand blij te maken.

Het is mijn persoonlijke levensdoel om mensen blij te maken. En mezelf!  'Blij' in de meest ruime betekenis. Zowel in mijn werk als privé, is een goed gevoel, een moment van blij-zijn of van tevredenheid, het uitgangspunt van alles wat ik doe.

3731=web
20210405_153256

Een kunstwerk speciaal voor jou!

Ook met mijn werk wil ik de toeschouwer een goed gevoel geven. Dat kan heel goed bij het werken in opdracht. Ik kan het werk, de inhoud en de sfeer helemaal afstemmen op de wensen en gevoelens van de klant en de omgeving waar het kunstwerk komt. De Kleurherinnering en het Mooi-nument, zijn daar goede voorbeelden van.

Ik vertaal ideeën en gevoelens

Van uw vage plan, gevoelens of ideeën maak ik iets concreets: een goede kunst-opdrachtomschrijving, een plan van aanpak of een mooi kunstwerk.
Ik luister, kijk en voel. Ik gebruik al mijn zintuigen, kennis, ervaring en vooral creativiteit om je idee of gevoel goed te vertalen, zodat je nog jarenlang van een mooi kunstwerk kan genieten.

De Kwelder- vijfluik

De natuur en het landschap: wat een mooie vormen!

Als je de natuur in vogelvlucht bekijkt of juist van heel dicht bij, zie je de mooiste vormen en patronen. In mijn vrije werk, ben ik op zoek naar die vormen en patronen. Ik haal ze uit hun omgeving, hun natuurlijke context, en geef ze zo een eigen identiteit. .

Voor mij is de natuur  het mooist van alle kunstwerken. Met mijn werk benadruk ik die schoonheid, door er extra aandacht aan te geven.