fbpx

Persoonlijke coaching

Groei naar meer liefde, magie, licht en vreugde!

Op een ontspannen en toch intensieve manier, door de combinatie van creatieve opdrachten en traditionele coaching.

Dit persoonlijke coaching programma is speciaal gemaakt om flinke stappen te maken in jouw persoonlijke groei, in jouw kijk op jezelf en de dingen die om je heen gebeuren. Het programma is zo opgebouwd dat je hierna zelf verder kan met je ontwikkeling als je dat zou willen.

Wat gaan we doen?

Het persoonlijke Just Create! programma bestaat uit 5 bijeenkomsten:

 • een intake en introductie bijeenkomst van 1.5 uur
 • 4 module-bijeenkomsten van 2.5 tot 3 uur.

Bij elke module-bijeenkomst gaan we aan de hand van een creatieve opdracht de diepte in over waar jij staat, wat je tegenhoudt of dwarszit, waar je naar toe wil en hoe je dat kan doen.
In tegenstelling tot creatieve therapie, gaan we jouw opdrachten niet uitleggen of interpreteren. We gebruiken de opdrachten om jouw creatieve intelligentie 'aan te zetten'. De opdrachten zijn simpel en laagdrempelig. Ze helpen in het proces om op een andere manier te kijken naar je leven, de wereld om je heen en de problemen waar je tegenaan loopt.

Er zit steeds twee tot drie weken tussen de modules en tussen door krijg je halverwege een mail van mij met de aandachtspunten die we besproken hebben en een aanvullende opdracht. Jij kan elke module 2x een mail sturen met jouw resultaten, overwegingen, resultaten en vragen. Daar zal ik binnen 48 uur op reageren.

 

Duur en investering

In het totaal duurt dit traject dus rond de drie maanden.

De investering in jezelf om met behulp van dit speciaal ontwikkelde programma te groeien naar meer liefde, magie, licht en vreugde is normaal 1750 euro.

Omdat ik besef dat dit een heel groot bedrag voor veel mensen is, bied ik het tijdelijk aan voor het bedrag van 1399 euro. Dat is ruim 350 euro korting! (20%!)

Wat krijg je hiervoor:

 • een intake en introductie bijeenkomst van 1.5 uur
 • 4x een module-bijeenkomst van 2.5 tot 3 uur
 • Na elke module-bijeenkomst een mail met een terugkoppeling, punten van aandacht en leuke extra opdrachten
 • Na elke module-bijeenkomst 2x de mogelijkheid om mij per mail vragen te stellen, je overwinningen of resultaten te delen en nieuwe inzichten te bespreken. Ik zal deze mail binnen 48 uur beantwoorden.
 • Het gebruik van alle materialen in mijn coachruimte en atelier.

Daarnaast krijg je nu een hele leuke bonus:

 • een pakket met basismaterialen t.w.v. 75 euro om thuis ook aan de slag te gaan: Verf, verschillende soorten papier, een dummie, potloden, ecoline of inkt en nog veel meer.
DSC_0616-003b

Liever online of telefonisch?

Dit intensieve programma is ook op afstand te volgen. We hebben dan minder contacturen en de creatieve opdrachten doe je wanneer het jou uit komt. Het totale programma is ook korter, dat geldt echter niet voor de inhoud en het resultaat.

Kort, intensief en veel eigen inzet! Jij hebt volledige controle over jouw proces!

Het voordeel is dat je meer 'baas' bent over je eigen tijd, maar het vergt dus wel enige discipline van jouw kant.

Wat krijg je:

 • een telefonische intake van ongeveer 45 minuten
 • 4x een coachgesprek met mij via de telefoon of Zoom (o.i.d.) van ongeveer 1 uur; 1x per 2 weken
 • na elk coachgesprek een mail met een creatieve opdracht op maat gemaakt n.a.v. het voorgaande gesprek
 • na elk coachgesprek kun je 1x een mail sturen met vragen/resultaten. Je ontvangt binnen 48 uur feed back van mij

Dit pakket kost normaal 599 euro.

Omdat het in de opstartfase zit, bied ik het tijdelijk voor 485 euro aan.

Daarnaast kun je een basispakket aanschaffen bij mij met verf, verschillende soorten papier, een dummie, potloden, ecoline o.i.d. en nog veel meer. Lekker makkelijk, alles in één keer in huis.

 

De bijeenkomsten zullen niet elke keer op de zelfde locatie zijn. In overleg kunnen we in mijn gezellige coachruimte afspreken, in mijn atelier of in het bos voor een fijne inspiratie-coach-wandeling.

Maak een afspraak voor een gratis intake

Met de knop hieronder kom je in mijn agenda terecht, waar je een gratis telefonisch intake gesprek kan inplannen. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

In dit gesprek kun jij je hulpvraag kort toelichten, waarna we de mogelijkheden binnen dit programma zullen bespreken om hiermee aan de slag te gaan. Ik zal ook kort over mijzelf en mijn achtergrond vertellen.